NYHETSARKIV, 03/05-2010:

Konsulentbaserte IT-oppdrag.
Enkeltprosjekt og outsourcing / fastavtale for konsulenttjenester.


Våre konsulenter utfører oppdrag innen webprogrammering, markedskommunikasjon, konkurrentanalyser, nettverk, tekstproduksjon, korrekturlesing, oppdatering og videreutvikling av websider, samt integrasjon mellom websider og bedriftens interne databaser.

Vi tar gjerne på oss konsulentbaserte utviklingsoppdrag der løsninger programmeres fullstendig etter kundens ønsker og behov. Vi har erfarne og kompetente medarbeidere for oppdrag innen markedskommunikasjon, konkurrentanalyser som kartlegger din bedrifts strategivalg, produkter, satsningsområder og regnskapsresultater sett i forhold  til konkurrentene. 

Programmeringsoppgaver, oppdatering og videreutvikling av websider, samt integrasjon av websider og bedriftens interne databaseløsninger er også en spesialitet vi har mange års erfaring med. Gjennom tilpasnings- eller utviklingsoppdrag står kunden helt fritt med hensyn til ønsker relatert til både funksjonalitet og webdesign. I tillegg til våre eksisterende publiseringsløsninger (CMS) og webmoduler, tilbyr vi også spesialtilpasninger av disse.

Rådgivning og markedsføring
Vi har medarbeidere med mange års erfaring innen bedriftsrådgivning og markedsføring i både store og små bedrifter. Våre erfaringer har ofte nær tilknytning til Internett, men også av mer generell grad. I tillegg sitter vi på høy kompetanse innen både kursing og annen undervisning, noe vi finner nyttig i denne typen oppdrag. Vi tilbyr rådgivning for presentasjon, profilering og salg på Internett, samt kartlegging av behov, praktisk bruk og markedsstrategi for Internett på konsulentbasis. Vi tilbyr også et bredt spekter av tjenester innen søkemotoroptimalisering (gjøre nettstedet bedre indeksert/synlig i søkemotorene). Konkurrentanalyser er et annet spennende fagfelt vi ser våre kunder har stort utbytte av.

Integrasjon mellom nettbutikk og økonomisystem
Det er stadig mer aktuelt med integrasjon av nettbutikker og bedriftens økonomisystem. Slike integrasjoner kan gjøres i større eller mindre grad for å effektivisere driften, spesielt hvis man opplever stor ordrepågang. Vi kan lage integrasjonsløsninger av våre nettbutikkløsninger med f.eks. Visma eller andre ordresystem  / regnskapssystem. Fordelen med slik integrasjon er at din bedrift da i stor grad kun forholder seg til bare ett varesystem og unngår manuelt arbeid når f.eks. web-ordrer skal registreres i økonomisystemet. Du finner mer omtale om denne typen integrasjonsløsninger på webbusiness.no.

Ta gjerne uforpliktende kontakt dersom du har spørsmål om hva vi kan tilby av utviklingsoppdrag. Vi er kjent for å finne løsninger som er både tilfredsstillende og konkurransedyktige! Vår timepris på kr. 750,- eks. mva. regnes som forholdsvis lav i bransjen. Med den kompetanse og serviceinnstilling våre medarbeidere har å tilby, får du mye for pengene.