NYHETSARKIV, 09/04-2008:

Hva sier våre kunder?


Fornøyde kunder er viktig i all seriøs forretningsdrift. Her kan du lese hva noen av våre kunder sier om oss.

Våren 2008 spurte vi noen av våre kunder om en kort kommentar om hvordan de opplever samarbeidet med WebBusiness og og webløsningene vi har laget til dem. Her har vi samlet et utvalg av tilbakemeldingene. Takk til hver enkelt for både rask og meget hyggelig respons!


Elkem Materials logoELKEM MATERIALS
Produkter: Omfattende ekstranett / intranett, diverse InfoWeb publiseringsløsninger, WebDISK, diverse spesialutviklede webmoduler m.m.Ble kunde i år 2000.

"Elkem Materials har i mange år brukt ekstranett (intranett) og en rekke andre webløsninger utviklet av WebBusiness. Vi har medarbeidere på ulike Elkem- og hjemmekontor spredt over hele verden, og intranettet er for oss en meget viktig informasjonskanal. Vi gjør stadig relativt betydelige endringer på siden, og møter sjelden eller aldri begrensninger. Løsningen til WebBusiness fremstår for oss som meget fleksibel. Kommunikasjon og service har vært mer enn tilfredstillende de årene vi har jobbet sammen med WebBusiness."

- Tone Mosberg , IT-koordinator

 


Solferie.no - logoKRISTIANSAND SOMMERLEILIGHETER (solferie.no)
Produkter: Spesialutviklet nettsted for presentasjon og utleie av ferieboliger på Sørlandet. Løsningen bygger på vår publiseringsløsning WB Nettbutikken 6.0. Her finner du alt fra boligsøk, integrasjon med bookingsystem, boliginfo med bilder, fasiliteter, kart og beskrivelse, samt sortering av boliglister på pris, avstander, soverom, soveplasser m.m. I tillegg er det utviklet en huskeliste-funksjon, samt tips-funksjoner på e-post og sosiale medier som Facebook og Twitter. Ble kunde i 2011.

"Kristiansand Sommerleiligheter er fra november 2011 på nett med en ny og flott hjemmeside levert av Webbusiness (WB). Den er oversiktelig, fleksibel og lett å administrere. Samarbeidet med WB ved Finn Harald Røed har vært over all forventing, og servicen har vært på topp. Både prosessen og resultatet har vært en meget positiv opplevelse. Med god planlegging sammen med Finn Harald har det gått tidsmessig etter planen og uten uforutsette kostnader. Vi vil gi WB vår beste anbefaling."

- Dagfinn Solbakken, Kristiansand Sommerleiligheter


Kristiansand folkebibliotekKRISTIANSAND FOLKEBIBLIOTEK
Produkter: To forskjellige InfoWeb publiseringsløsninger (generelt nettsted og barneavdelingen), statistikk og diverse tilpasninger. Ble kunde i januar 2005.

"Kristiansand folkebibliotek er svært fornøyd med samarbeidet med WebBusiness AS. I utviklingen av våre sider har WebBusiness vært til svært god hjelp og oppbyggingsfasen gikk derfor hurtig. Våre ønsker til layout osv. ble løst samtidig som vi fikk innspill fra Finn Harald Røed.
Administrasjonsverktøyet er enkelt å bruke. Møter vi problemer eller kommer med ønsker, er WebBusiness svært raske med tilbakemelding og problemet er allerede løst. Vi får enkle oppskrifter slik at vi i etterkant kan løse ting selv - samtidig lærer vi mye av dette!"

- Bibliotekets hjemmesidegruppe v/ Turid Janne Kvaløy


Air Products ASAIR PRODUCTS AS
Produkter: InfoWeb publiseringsløsning m/ lukket område (ekstranett), WebDISK og skjema.
Ble kunde i 2007.

"Ved bruk av publiseringsløsningen fra WebBusiness har Air Products AS i løpet av meget kort tid etablert ny hjemmeside. Dette har først og fremst vært mulig fordi det er enkelt å opprette, redigere og linke artikler i denne løsningen. WebBusiness har også vært utrolig behjelpelige, og tilpasset løsningen iht våre ønsker for layout m.m., samt at dette har blitt gjort på meget kort tid og svært profesjonelt."

- Leif Arne Grødem, Project Manager


Lynor AS - kristen musikkLYNOR AS
Produkter: WB Nettbutikken Pluss, statistikkmodul og kontaktskjema. Ble kunde i 2006.

"Vi valgte Webbusiness som vår samarbeidspartner da vi skulle lage ny netthandelsløsning. Det viste seg å være et meget godt valg. WebBusiness ved Finn Harald Røed, som var vår kontaktperson, har vært meget fleksible, levert tilleggsprogrammering før avtalt tidsplan, og vært en svært god samtalepartner i prosessen. Selve løsningen dekker alle våre behov, og er meget fleksibel og enkel å oppdatere selv. Vi er meget fornøyd med WebBusiness og med leveransen."

- Tor Jørgen Aabel, Daglig leder


SpareskillingsbankenSPARESKILLINGSBANKEN
Produkter: Publiseringsløsning (InfoWeb), WebDISK, skjemaer. Ble kunde i 2001.

"Hos WebBusiness får vi tilpassede og skreddersydde løsninger. Samtidig er produktene enkle å bruke. Dessuten ser vi viktigheten ved å ha en lokal leverandør med mennesker vi kjenner. Vi har nettopp oppgradert vårt nettsted og WebBusiness leverer produkter etter våre ønsker, raskt og effektivt. Er det noe vi lurer på, er det enkelt å ta en telefon eller sende en e-post, så er henvendelsen utført på et blunk!"

- Tor Arne Engestøl, IT-ansvarlig