NYHETSARKIV, 04/04-2011:

Hvor godt er dine websider rangert i Google?


Vi har utviklet en liten og spennende webmodul som kan vise din bedrifts websiders rangering i Google på ulike søkeord. Modulen gir oversikt over din bedrifts status i internetts viktigste markedsføringskanal.

Med denne Google-modulen kan du raskt og enkelt se hvor høyt opp i Googles søkeresultat dine websider befinner seg på viktige søkeord. Løsningen viser også dine konkurrenters plassering i forhold til deg. Dette er et svært nyttig og informativt verktøy når man målbevisst jobber med søkemotoroptimalisering, og ønsker en rask og konkret tilbakemelding på de tiltakene man har gjort.

Rangeringsmodulen kan knyttes til flere ulike domenenavn, og kan enten leveres frittstående eller som et verktøy i et prosjekt med søkemotoroptimalisering av din bedrifts internettløsninger.

Vi har bred kunnskap og erfaring med Google og søkemotorer. Enten du er kunde hos oss fra før eller ikke, tilbyr vi bedrifter optimalisering av deres websider. Vi følger et punkt-for-punkt program gir en markant forbedring av din bedrifts synlighet i Google. Se egen artikkel om våre tjenester innen søkemotoroptimalisering, og ta gjerne kontakt for uforpliktende spørsmål.