NYHETSARKIV, 18/01-2013:

Oslo Kammermusikkfestival har inngått avtale om WB Festivalverktøy


Vi gratulerer Norges ledende kammermusikkfestival som bruker av vårt festivalverktøy til planlegging, organisering og gjennomføring av sin festivalvirksomhet!

Oslo Kammermusikkfestival ble startet i 1989 som landets første festival i sitt slag, og har i en årrekke vært blant Norges mest kjente og anerkjente festivaler der en rekke markante personer fra både kultur- og næringsliv er involvert. Festivalens styre består pr. dags dato av tidligere utenriksminister og forsvarsminister Thorvald Stoltenberg (styreleder), musikeren og tidligere kulturminister Åse Kleveland, styreleder i Telenor og Nasjonalmuseet Svein Aaser, advokat og forretningskvinne Tove Kvammen Midelfart og Norges aller mest kjente og høyt verdsatte fiolinist Arve Tellefsen.

Fra 2013 vil WB Festivalverktøy stå helt sentralt i alle faser av festivalens planlegging, organisering og gjennomføring av bl.a. aktiviteter, avtaler, oppgaver, reiser, overnatting, kontrakter, timeplaner, frivilligehåndtering, transport og konserter.

Vi gratulerer med et bra valg av verktøy, og ser frem til et fortsatt godt samarbeid med daglig leder Kristin C Slørdahl og andre involverte i festivalen!