NYHETSARKIV, 15/04-2014:

Olavsfestdagene valgte WB Festivalverkt°y


Fra og med mars 2014 benytter Olavsfestdagene i Trondheim WB Festivalverkt°y til sin planlegging og organisering av festivallogistikk som f.eks. transport, overnatting, produksjons/kj°replaner og arenatimeplaner.

Olavsfestdagene er en av Norges største og mest anerkjente festivaler. Det er en kirke- og kulturfestival som arrangeres rundt Olsok hvert år. Velkjente Nidarosdomen er en av hovedarenaene. Olavsfestdagenes historiske forankring er dyrkelsen av Olav den hellige.

Olavsfestdagene er en av Norges 12 knutepunktfestivaler med nasjonal status. Fem av disse benytter nå WB Festivalverktøy, i tillegg til en rekke av landets andre ledende musikkfestivaler og kulturhus. Les gjerne mer om WB Festivalverktøy.

Arrangementene foregår på scener over hele Trondheim, som f.eks. Nidarosdomen, Olavshallen, Frimurerlogen, Vår Frue kirke, Rica Nidelven Arena og på utescenene i Borggården på Erkebispegården og Torvet.

Aktørene består av orkestere, band, solister, kor, opera og skuespillere.

Det arrangeres også et historisk marked med markedsspill, gjøglere og handel i Borggården, samt en rekke andre aktiviteter for barn og unge som skattejakt, musikkverksted og steinhugging. I tillegg arrangeres det ridderturneringer, utstillinger, gudstjenester, kurs, foredrag og pilegrimsprogram.

Vi gratulerer Olavsfestdagene med nytt festivalverktøy, og ser frem til et flott samarbeid!