NYHETSARKIV, 20/03-2007:

Air Products AS med omfattende Internett-løsning


Air Products AS er nå på nett med sin nye Internett-løsning bestående av en rekke moduler. InfoWeb pluss-løsningen har blitt et godt eksempel på at våre publiseringsløsninger kan tilpasses etter individuelle behov.

Air Products AS er den norske avdelingen av det internasjonale Air Products and Chemicals. Selskapet har 52 ansatte og opplever stadig vekst og økende omsetning. Industriselskapet er en spesialisert leverandør av systemer for gassbehandling til skip og offshore-installasjoner. De betjener også landbaserte industrier. Både design- og ingeniørarbeid utføres i Kristiansand, mens kundemassen er spredt over hele verden.

Deres nye Internett-løsning er bygget rundt WebBusiness' publiseringsløsning InfoWeb Pluss med lukket område (ekstranett). I tillegg består løsningen av filopplastingsmodulen WebDISK og et bestillingsskjema for reservedeler. Det lukkede området vil benyttes til både ansatte, leverandører og kunder. Disse deles opp i brukergrupper som gir ulik tilgang til områdets informasjon, avhengig av hvem som logger seg på.

Nettstedets layout er et godt eksempel på at våre publiseringsløsninger kan strekkes lenger enn noensinne i forhold til standard-layouten. Air Products har også fått spesialutviklet en popup-navigasjonsmeny som gjør at artikkelgrupper på inntil tre gruppenivå vises ved peking.

Vi takker for et gjensidig godt samarbeid, ser frem til fremtidige oppgaver og gratulerer med den nye Internett-løsningen på www.airproducts.no.