NYHETSARKIV, 30/06-2006:

Bortelid Velforening og Hyttelag med omfattende Internett-løsning


Bortelid Vel representerer et av Agders største hytteområder og har rundt 800 medlemmer. Nå er de på nett med Internett-løsning fra WebBusiness AS.

Internett-løsningen består av publiseringsløsningen WB InfoWeb med spesialtilpasset menysystem som viser hovedtema på toppen av siden, og det valgte hovedtemaets undergrupper i menyen til venstre.

I tillegg til både nyhetsbrevsystem (WB Mailinglist), WebDISK og mailhotell, inneholder nettstedet også fire spesialtilpassede blogger. Der kan medlemmer og andre interesserte selv legge inn kommentarer på velforeningens temainnlegg om aktiviteter, løyper, fortetning og infrastruktur for dette store, godt utbygde og hurtigvoksende hytteområdet i Åseral kommune.

Nettstedets logotopp-bakgrunn er spesialtilpasset ved at det velges fritt mellom 5 alternative bakgrunnsbilder hver gang en side lastes. En slik løsning bidrar til variasjon og dynamikk.

Vi gratulerer med et solid nettsted og ønsker lykke til med en aktiv deltakelse på Internett. Webdesignet er laget av Marit Nordvik (MANOdesign), og deretter implementert av oss i de ulike Internett-løsningene.

Nettstedet finner du på www.bortelidvel.org.