NYHETSARKIV, 08/05-2006:

OPTX Norge med nettbutikk-løsning


OPTX Norge tilbyr OPTX 20/20 forstørrende brillelinser i forskjellige styrkegrader til festing på eksisterende briller. Nå er OPTX Norge på Internett med publiseringsløsningen "Nettbutikken start" fra WebBusiness AS.

Ved å kombinere vår nettbutikkløsnings gode muligheter for kombinasjon av informasjonsartikler, nyheter og varesalg, har OPTX Norge nå tatt skrittet mot full deltakelse på Internett.

Vi gratulerer med nytt nettsted!

Beskrivelse av hovedproduktet hentet fra optx.no:
"OPTX 20/20 linsene fester seg lett til hvilken som helst ren solbrille, brille, vernebrille eller dykkermaske kun ved bruk av en dråpe vann. Den spesielle plasten, utviklet av Bayer Material Science, sitter fast ved en molekylær prosess – ikke lim. OPTX 20/20 linser kan enkelt flyttes fra en brille til en annen så ofte man måtte ønske. Det er faktisk så enkelt. Dette betyr i praksis at du kan kjøpe de solbrillene du ønsker deg. Du kan følge moten, ikke behøve å være engstelig for å ødelegge kostbare, tilslipte solbriller. Og det beste av alt; Du trenger ikke å fomle etter lesebrillene når du får en tekstmelding eller skal lese et eller annet på din vei i solen."

Nettstedet ligger på www.optx.no.