NYHETSARKIV, 14/10-2005:

Pelago eiendomsrådgivning valgte WebBusiness-løsning m/ ekstranett


Pelago omtales som ”kjøpernes megler” og fyller en viktig rolle i dagens stadig mer komplekse markedsplass som eiendomsmarkedet har blitt.

Med InfoWeb-løsningens åpne del presenterer Pelago informasjon om seg selv og sin virksomhet. Via den integrerte ekstranett-delen av InfoWeb-løsningen ("lukket område"), kan utvalgte personer logge seg på med sitt tildelte brukernavn og passord for å få tilgang til informasjon og dokumenter for ansatte o.l. Til dokumentlagring og linking til dokumenter (f.eks. Word, Excel, PDF osv.), benytter Pelago seg av vår filopplastingsløsning "WebDISK". Nettstedet inneholder også et kontaktskjema. I tillegg hoster WebBusiness selskapets mailhotell.

Pelago eiendomsrådgivning er en norsk aktør i eiendomsmarkedet som har spesialisert seg på å assistere våre kunder med deres neste boliganskaffelse, for å sikre et tryggere boligkjøp samt spare tid og penger.

Selskapet ser på seg selv som ”kjøpernes megler” og fyller en viktig rolle i dagens stadig mer komplekse markedsplass som eiendomsmarkedet har blitt. Denne form for rådgivning er utbredt i USA og England, men fortsatt nytt i Norge.

Nettstedet finner du på www.pelago.no.