NYHETSARKIV, 04/02-2005:

Nytt nettsted til Bortelid Fjellpark


Som portalløsning for en rekke av de mange vinter- og sommertilbud man finner på Bortelid i Åseral kommune, Vest-Agder, valgte Bortelid Fjellpark å bytte ut sine gamle websider med en av våre InfoWeb-løsninger. Vi gratulerer med et nytt og informativt net

Løsningen består i hovedsak av den kraftige publiseringsløsningen InfoWeb pluss og Mailinglist 3.0. Nettstedet erstatter de gamle sidene, og kan sees på www.bortelid.no. Webdesign / grafikk er utviklet av Mano Design.


På bortelid.no kan vi lese følgende:
Bortelid ligger plassert i Åseral Kommune, Vest Agder, og er den sydligste porten til den norske fjellheimen, lokalisert i svært attraktive, naturskjønne omgivelser -sommer som vinter Bortelid ligger 600 – 800 m over havet .

Bortelid er i dag det 3. største vintersportstedet i Aust- og Vest Agder med ca 900 hytter og leiligheter, hotell, restaurant, butikk, bistro, alpinsenter med 5 skitrekk , 1 av dem for barn. Det er også flere langrennsløyper som blir preparert gjennom hele vinteren, og i tillegg har vi egen skiskytterarena. Vinterstid kjører det skibusser fra kysten hver helg. Alt av fasiliteter ligger samlet i ”sentrum” av Bortelid. Bortelid ligger idyllisk til med flotte frilufts- og rekrasjonsområder rett utenfor hytteveggen.

Sommeren på Bortelid har også unike muligheter for naturopplevelser. Det er blant annet flere kultiverte fiskevann med yrende liv (fiskekort fås kjøpt på stedet). Det er anlagt flere stier i hytteområdene som er blitt veldig populære, fine bademuligheter med blant annet ”naturens eget badeland” (fossen ned til Juvann med alle sine jettegryter). Her er også gode muligheter for mountainbiking, kanopadling (kan leies på Bortelidseter) osv.
Bortelid har det meste når det gjelder friluftsliv. Her er det kun fantasien som setter grenser.

Det nye nettstedet finner du på www.bortelid.no.