NYHETSARKIV, 14/10-2004:

Kristiansand folkebibliotek på Internett


Med Internett-løsninger fra WebBusiness AS for både hovedbiblioteket og barneavdelingen, er nå Kristiansand folkebibliotek gjennomtenkt og informativt presentert på Internett.

Vi er stolte av å ha utviklet og levert publiseringsløsning til landsdelens største bibliotek. Vi gratulerer med det nye nettstedet og takker for et hyggelig samarbeid! Med to av våre InfoWeb-løsninger, samt ulike moduler og tilpasninger, har nå biblioteket en solid og gjennomprøvd løsning som er både lett oppdaterbar og utvidbar i fremtiden.

I omtalen av seg selv skriver biblioteket følgende på nettstedet:

"Kristiansand folkebibliotek er landets femte største folkebibliotek - et levende hus med mange aktiviteter! Vår visjon er: vi skal skape inntrykk!

I september 2004 feirer vi 25-årsjubileum. I 1979 åpnet biblioteket i nye lokaler - bygget på samme tomt som det gamle biblioteket som var i bruk fra 1915. Det første biblioteket i byen ble åpnet i 1909.

Noen tall om oss: utlånet var i 2003 på 491 000, og over 725 000 besøkte oss. Vi har 31,14 årsverk fordelt på 42 stillinger. I tillegg til hovedbiblioteket har vi tre filialer: Vågsbygd, Hellemyr og Flekkerøy. Og Bokbussen besøker ukentlig østsiden av byen. Les mer om vår virksomhet i årsrapporten.
"

Det nye nettstedet finner du her:
www.kristiansand.folkebibl.no/

Barneavdelingens sider ligger her:
www.kristiansand.folkebibl.no/barn/