NYHETSARKIV, 25/03-2003:

Nytt nettsted til medie-bedriften Precappa Norge AS


Precappa Norge AS har valgt Nettkatalogen 4.1 med ekstranett-modul som verktøy for sin nye omfattende og aktive utnyttelse av Internett som kommunikasjonsmedium for både kunder, ansatte og samarbeidspartnere.

Precappa har ved omfattende bruk av ekstranett-modulen samt en solid artikkelsamling om firmaet skaffet seg en meget anvendelig og lett oppdaterbar Internett-løsning med mange bruksområder.

Precappa leverer smarte løsninger innenfor telekommunikasjon, interaktiv TV / video, sikkerhet, relaterte konsulenttjenester samt drift, service og support av nettjenester. De har en rekke spennende samarbeidspartnere i Norge (bl.a. IBM, Sun og Tandberg), og har nær forbindelse med Precappa Solutions i Sverige.

"Precappa Norge har noe av den beste kompetansen på interaktiv-TV (iTV) i Skandinavia. Denne kompetansen er viktig i forbindelse med utvikling og leveranse av avanserte og brukervennlige iTV løsninger", sier Anders Andersson, CEO i Precappa Solutions AB.

Vi gratulerer med en solid utnyttelse av et av våre hovedprodukter, og ønsker lykke til videre med både Internett-løsning og virksomheten generelt. Det nye nettstedet finner du på www.precappa.no.