NYHETSARKIV, 05/03-2003:

WebBusiness AS med overskudd også i 2002


Vi kan for andre år på rad vise til driftsoverskudd i en bransje som ellers har vært preget av usikkerhet og vaklende økonomi.

En stabil økonomi gir trygghet til våre kunder i et markedsområde der mange av våre konkurrenter opplever både usikkerhet og konkurs. Vi takker våre kunder for godt samarbeid, tillit og positive tilbakemeldinger i året som har gått.

Vi har konsolidert vår stilling fra i fjor med økte faste inntekter og med høyere omsetning generelt enn tidligere. Eksisterende kunder viser seg å være trofaste og antall nye kunder er jevnt stigende.

Produkter fra WebBusiness AS har forskjellige funksjons- og prisnivå. Som eksempel starter en WebTiger-løsning på kr. 2.490,- i etableringspris og kr. 198,- i månedlig lisens. Dette er en meget god og dynamisk løsning til en svært hyggelig pris. Vi tilbyr også betydelig større informasjons- og handelsløsninger. Alle våre produkter kan enkelt oppdateres av bedriften selv via Internett. Vi tilbyr også konsulenttjenester relatert til Internett-løsninger og markedsføring.

Dersom din bedrift, forening eller organisasjon er på utkikk etter en stabil samarbeidspartner på Internett ser vi frem til å høre fra deg for uforpliktende samtaler eller for demonstrasjon av våre produkter.