NYHETSARKIV, 21/06-2001:

WebBusiness salgsselskap i Oslo


Produkter fra WebBusiness AS vil nå bli markedsført og solgt i Oslo og Akershus fylker av det nyopprettede aksjeselskapet WebBusiness Oslo AS.

Eierene av WebBusiness AS i Kristiansand besitter 40% av det nye selskapets aksjer, mens 60% eies av Halvor Dahl (daglig leder) og Knut Morten Aasrud. Det nye salgsselskapet har som formål å selge og markedsføre produkter fra WebBusiness AS med definert hjemmemarked i Oslo og Akershus. Det vil først og fremst bli lagt vekt på dynamiske løsninger som InfoWeb og Nettbutikken.

Vi ønsker med dette å etablere våre produkter i nye geografiske områder i et marked som byr på store og spennende muligheter innen vår bransje. Det nye salgsselskapet omfatter pr. idag tre involverte personer med bred kompetanse innen data, markedsføring og bank/finans: Halvor Dahl, Knut Morten Aasrud og Trude Vagstein.

Halvor har jobbet med IT i bank/finans i 16 år både på kunde- og leverandørsiden og etablerte forretningsområdet Finanssystemer i Provida som nå har ca 35 ansatte. Knut Morten har vært administrerende direktør i det børsnoterte selskapet Provida (nå innlemmet i Merkantildata) og har jobbet flere år for Siemens i Tyskland. Trude har blant annet bakgrunn som ansvarlig for kursvirksomheten i Legedata (nå innlemmet i Profdoc).

Vi ser frem til et meget interessant og nært samarbeid med WebBusiness Oslo AS!