NYHETSARKIV, 29/12-2001:

Grønt Fokus oppgraderer sitt nettsted


Grønt Fokus AS satser på vårt nye flaggskip 'Nettbutikken 4.0 Premium' som sin kombinerte handels- og informasjonsløsning.

Grønt Fokus er størst i Norge på Internett-salg av hageartikler. Etter et år som kunde hos WebBusiness AS velger de nå å utvikle sin Internett-satsning ytterligere. Både vareutvalg og artikkel-delen vil bli både utvidet og jevnlig oppdatert i tiden som kommer.

Med sin nye butikkløsning vil de besøkende enkelt finne frem til interessante varer ved å bruke gruppemenyen eller ved å søke etter varer. Hele varekatalogen er selvsagt søkbar, noe som gjør butikken ekstra lett å finne frem i. En "Tips en venn" funksjon er også lagt inn i løsningen og denne følger med på alle varesider.

Alle hageinteresserte vil finne det interessant at man etterhvert vil finne et større og større utvalg av artikler, tips og råd om ulike tema. Disse er selvsagt plassert på passende steder på samme steder som man finner relaterte varer. På denne måten kan kunden få bedre forståelse og kunnskap for varenes bruksområder og hensikt.

Vi gratulerer med resultatet på www.grontfokus.no og ser frem til et fortsatt gjensidig hyggelig samarbeid.