NYHETSARKIV, 24/05-2011:

Miljøsaga treteknikk med ny og innholdsrik nettbutikk


I den nye nettbutikken til Miljøsaga treteknikk finner du et bredt utvalg spennende maskiner, verktøy og utstyr innen skog, sag, landbruk, hage, solstrøm, vedovner og mye annet.

Miljøsaga treteknikk befinner seg på Mosby ved Kristiansand, og har spesialisert seg på båndsager, slipeutstyr og båndsagblad. De fører et bredt og spennende utvalg av høvler, sagutstyr, tømmerutstyr, grassutstyr m.m. Villmarkskledning, brede plank i lauv og furu og materialer har i mange år vært en spesialitet. Fra 2011 satses det i tillegg på robotklippere og anlegg for solstrøm.

Etter at Miljøsaga i mange år var på nett med en av våre infoløsninger, har vi nå designet og satt opp ny nettbutikk med WB Nettbutikken 6.0 Pluss til Miljøsaga treteknikk. Betalingsmåter er pr. i dag forskuddsbetaling til bankkonto eller postoppkrav.

Med et stort produktutvalg og ulike varetyper, er god navigasjon en viktig faktor i en nettbutikk. Vi har derfor lagt vekt på at man lett skal finne frem til hovedvaregruppene ved å benytte en nedtrekksmeny på toppen av siden i tillegg til den komplette navigasjonsmenyen som alltid ligger ute til venstre på sidene. I tillegg kan man benytte søkefunksjonen for lett å finne frem til varer man kjenner navnet eller varenummeret på.

Den nye nettbutikken finner du på www.miljosaga.no.