NYHETSARKIV, 05/11-2013:

Ælvespeilet Kulturhus i Porsgrunn har inngått avtale om WB Kulturhusverktøy


Vi ønsker det nye og flotte kulturhuset i Porsgrunn velkommen som kunde, og ser frem til et riktig godt samarbeid med dyktige bransjefolk!

Avtalen omfatter komplett online løsning for planlegging og organisering av alle aspekter omkring kulturhusets arrangementer, som bl.a. arbeidslister, produksjonsplaner, dags- og ukesoversikter for aktiviteter på arenaer (saler/lokaler), artisttimeplaner og integrerte moduler for opprettelse og sending av tilbud og kontrakter mot leietakere / arrangører.

Porsgrunns nye kulturhus er et vesentlig bidrag i arbeidet med å opprettholde og videreutvikle et sterkt lokalt kulturliv og en spennende byutvikling. Det moderne bygget består av to konsertscener, en øvingssal, café og kunsthall, samt omkransende fellesområder og møterom, filmrom, garderober og "green-room".

Vi vil rette en spesiell takk til salgssjef Per Kristian Indrehus, som har vært vår kontaktperson hos Ælvespeilet gjennom hele prosessen. Vi takker for tilliten, og ønsker Porsgrunns kulturelle midtpunkt lykke til med bruken av WB Kulturhusverktøy.

Du finner mer info om Ælvespeilet Kulturhus på www.elvespeilet.no.

Ælvespeilet Kulturhus