NYHETSARKIV, 03/03-2009:

Daniel Zurcher ny ansatt hos WebBusiness AS


Vi har ansatt Daniel Zurcher som markedskonsulent. Han vil hovedsaklig ha ansvarsoppgaver innen salg og markedsføring, og vil for mange bli firmaets ansikt utad.

Daniel er 30 år gammel, og er født og oppvokst i staten New York i USA. På slutten av 90-tallet traff han sin store, norske kjærlighet som han giftet seg med sommeren 2000. De er nå bosatt nord for Kristiansand med sine tre barn.

Daniel har en spennende variasjon i sin yrkes- og utdanningsbakgrunn. Han er utdannet regnskapsfører med markedsføringsfag fra Høgskolen i Agder. I tillegg har han arbeidet i fire år med lånerådgivning, salg og kunderelasjoner og er flink med mennesker. På fritiden har Daniel blant annet hatt oppgaver som ungdomsleder, og han er levende opptatt av musikk.

Hos WebBusiness vil Daniel jobbe med å hjelpe bedrifter til å utnytte Internett bedre. Svært mange bedrifter er i dag på nett, ofte bare på en grunnleggende måte. Daniels oppgave er å gi våre bedriftskunder et konkurransefortrinn ved at de i større grad utnytter potensialet som ligger i en aktiv og målrettet bruk av Internett.

For tips om hvordan man kan utnytte Internett bedre, eller for informasjon om andre av våre produkter og tjenester, ring gjerne Daniel på telefon 47 93 31 17.