NYHETSARKIV, 05/12-2006:

Websider på mobilen (WAP) - presentasjon av bedriften på mobiltelefon!


Våre WAP-løsninger kobles dynamisk til din bedrifts nettsted, slik at nyhetsstoff automatisk blir hentet ut og generert som websider til mobiltelefon!

La potensielle kunder finne frem til informasjon og nyheter om din virksomhet direkte på mobiltelefonen.

Ved å oppdatere bedriftens "vanlige" websider på samme måte som før, oppdateres også WAP-sidene umiddelbart! Det blir altså ingen form for ekstraarbeid når du velger en WAP-løsning fra WebBusiness, ettersom de aktuelle sidene automatisk gjøres tilgjengelig via mobiltelefonene i samme øyeblikk som du oppdaterer nettstedet (gjelder våre publiseringsløsninger som f.eks. InfoWeb, WebTiger eller Nettbutikken).

WebBusiness har egne "mobilsider". Løsningen henter dynamisk ut de nyeste artiklene fra databasen til www.webbusiness.no. I tillegg har vi lagt ut et kontaktskjema og diverse nyttige informasjonsartikler om selskapet.

WAP-sidene kan vises i moderne mobiltelefoner som støtter WAP 2.0. Sidene er skrevet i XHTML MP (Mobile Profile) med WAP CSS. Fordelene med dette i forhold til den eldre WML-kodingen, er markant bedre formateringsmuligheter og en kortere teknisk avstand mellom eksisterende websider og wapsidene. Hvis det er ønskelig, kan vi også skrive enklere sider i WML-kode som kan leses av gamle mobiltelefoner med WAP 1.0.

Dersom du har en "moderne" mobiltelefon, kan du besøke våre alltid oppdaterte WAP-sider med din mobiltelefon på en av følgende adresser:

www.webbusiness.no/wap
eller
wap.webbusiness.no