NYHETSARKIV, 24/11-2011:

Kristiansand Sommerleiligheter med spesialutviklet webløsning


Nå har det blitt ekstra lett for barnefamilier å finne rimelig og god overnatting i Kristiansand. Med den nye webløsningen til Kristiansand Sommerleiligheter kan man søke etter, lese om, se bilder av og bestille hytte, hus eller leilighet til årets ferie!

Kristiansand Sommerleiligheter tilbyr overnatting i leiligheter, hus og hytter om sommeren på Sørlandet. De startet opp i 1998 for å tilby barnefamilier rimelig overnatting og har hatt gleden av å ha flere tusen gjester hver sommer. De formidler mange ferieboliger for de som er ute etter sørlandsidyll langs kysten, eller skal til Dyreparken.

Den spesialutviklede webløsningen inneholder avanserte søkefunksjoner, og er integrert med et bookingsystem som gjør at man kan bestille og forhåndsbetale for ferieboligen direkte på internett. Hver bolig er detaljert presentert med bilder, fasiliteter, kart og beskrivelse. Man kan også se avstanden fra boligen til henholdsvis Kristiansand sentrum og Dyreparken, samt sortere boliglistene på pris, avstander, soverom, soveplasser m.m.

Man kan også plukke ut interessante ferieboliger på en huskeliste. I tillegg kan man tipse eller anbefale venner og kjente om boliger via e-post eller direkte på sosiale medier som Facebook og Twitter.

Vi gratulerer Kristiansand Sommerleiligheter med en flott og brukervennlig løsning, og ønsker velkommen til sommerferie på Sørlandet!

Det nye nettstedet finner du på www.solferie.no.


Hva synes kunden om samarbeidet og webløsningen vi har laget?
Firmaets innehaver og vår kontaktperson, Dagfinn Solbakken, har sendt oss følgende uttalelse:

"Kristiansand Sommerleiligheter er fra november 2011 på nett med en ny og flott hjemmeside levert av Webbusiness (WB). Den er oversiktelig, fleksibel og lett å administrere. Samarbeidet med WB ved Finn Harald Røed har vært over all forventing, og servicen har vært på topp. Både prosessen og resultatet har vært en meget positiv opplevelse. Med god planlegging sammen med Finn Harald har det gått tidsmessig etter planen og uten uforutsette kostnader. Vi vil gi WB vår beste anbefaling."